Appelflap
Roomboterbladerdeeg gevuld met een mengsel van frisse stukjes appel, krenten en rozijnen. Bedekt met knapperige laag grove suiker.
Roomboterbladerdeeg gevuld met een mengsel van frisse stukjes appel, krenten en rozijnen. Bedekt met knapperige laag grove suiker.
Allergene stoffen
Ei, Gluten, Melk, Lupine, Noten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Ingrediënten
appel(34%), TARWEbloem, water, roomboter(MELK), suiker, AMANDELEN, dextrose, EIwit, MELKpoeder, EIpoeder, TARWEzetmeel, fructose, glucosestroop, citroenvezel, MELKeiwit, vitamine C, weipoeder(MELK), LUPINEmeel, zout, Gemodificeerd Zetmeel(E1414), Plantaardig Vet(palm, palmpit), Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), Verdikkingsmiddel(E415), Stabilisator(E420), Geleermiddel(E339, E450), Aroma(aroma(MELK)), Meelverbeteraar(E920), Kleurstof(E160a), Voedingszuur(E330), Plantaardige Olie(raapzaad), Emulgator(E472a, E412), Conserveermiddel(E202)
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
Omschrijving | Waarde | |
Energie (KJ) | 1080.47 | KJ |
Energie (Kcal) | 258.06 | Kcal |
Eiwit | 4.1 | g |
Koolhydraten | 25.99 | g |
- Suikers | 13.74 | g |
Vetten | 15.17 | g |
- Verzadigd | 7.42 | g |
Voedingsvezels | 1.66 | g |
Zout | 0.03 | g |